sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hyvinkäälle rusinat pullista?


Tervehdys!

Tokihan lauantain paikallisaviisin "lukijalta"-kirjoitus erään Hyvinkään päättäjän kynästä herätti loppua kohden naurunrämäkän täällä toisella Riihimäen tiiviin asumisen alueella :) Mennäänpä taas suoraan asian ytimeen, kuten muissa yhteisiä aiheita käsittelevissä blogeissa ei ole tapana tehdä.

Tuija Linna-Pirinen linjasi Hyvinkään sosiaalidemokraattien näkemyksiä kuntajakoesityksestä. Alku oli tuttua diibadaabaa, mutta viimeinen kappale herätti jo hilpeyttä. "Kolmosvaihtoehtonsa" edustaa melkoista nykykolonialismia!!! Ryhmälle kelpaisi toki ihan ohimennen mainiten Nurmijärven, Tuusulan ja Hausjärven vauraita alueita, muttei muu Hämeen velkainen karja. Eli siis Rajamäki, Nurmijärven kk, Jokela ja Monni. Kyllähän siitä syntyisi "vahva 66 000 asukkaan kunta." Haloo Hyvinkää ;)! Montako kerrostaloa ko. alueilla muuten yhteensä on?

Skannasin muistikuvani näistä alueista pikaisesti, eikä silmään osunut ensimmäistäkään kerrostaloa. Arviohan toki voi heittää yhdellä tai kahdella... Eli melko vauraat seudut toki kelpaavat, epäedullisen rakenteen alueet eivät. Tämäkö edustaa ko. ryhmän ajatuksia ja aatteita? Nyt ollaan valmiita poimimaan rusinat pullista ja jättämään vähemmän veroja tuottavien alueiden kulut ja ongelmat muille. Mutta VOIHAN se olla niin, että emme halua jäädä pelkästään maksumiehiksi, kyllä meillekin Monni kelpaa...;)

Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti